Outback

6 juni 2025 - Wyndham, Australië

Wat een geweldig mooie wereld hier...

Via Lake Argyle naar Kununurra. Eerst langs informatie centrum, vragen waar de camping was.....helaas deze vol en nog 2 anderen, droogte seizoen aangebroken dus gaan de Aussies er massaal op uit

. Maar er was nog een camping en die had plek, gelijk gereserveerd daar. We wilden eigenlijk wel met een heli boven de Bungles Bungles hangen.....voor ons 2-en zo'n €800..... men kan er ook met dagtocht heen, gaan we proberen later te boeken,  weg nu nog afgesloten!!! Er is in dat park ook campground maar deze ook gecanceld door afgesloten weg..... Leuke camping, beetje dichtbij de weg.

Zijn stadje in geweest,  naar Art Galery,  hier heeft Oeli een baobboomvrucht gekocht die gescrached zoals ons emoe ei.In een leuk cafeetje ijskoffie gehad, lekker.  's Avonds  zonsondergang gezien mooi.

Vandaag aangekomen in Wyndham op leuke camping vlakbij een van de grootste baob bomen van Australië, wat een knoepert en meer dan 2000 jaar oud!

Heerlijk onder de bomen, zwemmen ,Oeli auto nog wat poetsen, lezen,puzzelen, kortom gewoon genieten.

1. Nelleke:
    6 juni 2025
    Volop genieten zo te horen, jammer dat niet alle wegen en plekken begaanbaar zijn. Er blijft genoeg moois over zo te horen. Succes weer en tot horens 🥰
  2. Afke Reitsma:
    6 juni 2025
    Volop genieten dus ook al is niet alles begaanbaar, maar genoeg alternatieven. Veel plezier!
  3. Sandra:
    6 juni 2025
    Heerlijk genieten!! En ontspannen ook.
  4. Aukjeboekhout:
    6 juni 2025
    Alwer ûnderweis. En de nodige ontspanning en ook eens een rustdag? En nog WiFi, v d mooie verhalen. Hoi
  5. Marjet:
    7 juni 2025
    Wat een mooie verhalen genieten.
    Ik geniet van jullie prachtige pioenrozen heeft Sandra bij mij gebracht zo lief